Informatie coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.
Op deze pagina kunt u de laatste informatie omtrent het Coronavirus teruglezen. We verzoeken u eerst om deze pagina zorgvuldig te lezen, alvorens u telefonisch of per e-mail contact opneemt met de receptie. 

Update - 15 december 2020, 10:00 uur

De ontwikkelingen rondom het coronavirus roepen veel vragen op, zo ook bij jullie, onze gasten. Op deze pagina proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden. Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We hebben nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid op. Wij willen jullie laten weten dat wij met onze collega’s trachten om al jullie vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.
 

Q 1. Kan ik nog op vakantie door het coronavirus? 

Ja, Vakantiepark Eiland van Maurik is geopend. Vanaf 26 oktober 2020 is ons park wel gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. We begrijpen dat je met een gerust gevoel op vakantie wilt gaan en daar doen wij ook ons uiterste best voor. Op 26 maart 2021 begint ons seizoen weer. ‚ÄčKijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
 

Q 2. Welke maatregelen neemt Vakantiepark Eiland van Maurik om verspreiding te voorkomen?

Ook op ons vakantiepark zijn de nodige corona maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM, GGD en de overheid. We verminderen de sociale contacten tot een minimum, bij verkoudheden houden wij onze medewerkers thuis en we hebben de hygiëneregels verscherpt en volgen deze strikt op. Wij verwachten van onze gasten hetzelfde. Dit betekent ook dat we je vragen een mondkapje te dragen in alle openbare binnenruimtes. Dit geldt ook voor de sanitairgebouwen en in de rij bij de receptie.
 

Q 3. Wat zijn de regels omtrent groepsaccommodaties? 

Heb je een verblijf geboekt in een van onze groepsaccommodaties en kom je binnen nu en 21 dagen aan? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om je vakantie om te boeken naar een andere periode. Aan het omboeken van je vakantie zijn een aantal voorwaarden verbonden:
  1. De volledige reissom dient voldaan te zijn.
  2. Indien je vakantie goedkoper wordt, vindt er geen restitutie plaats. Word je vakantie duurder? Dan betaal je de meerprijs. 
  3. Omboeken kan tot uiterlijk 3 dagen voor de aankomstdatum van je verblijf.
  4. Omboeken kan tot maximaal 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum, afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.
Kijk zelf alvast de actuele beschikbaarheid na voordat je per e-mail contact met ons opneemt over het omboeken van je vakantie. Dit kun je heel eenvoudig online bekijken op onze website.


Q 4. Wat als ik mijn vakantie wil annuleren?

Check de voorwaarden van je annuleringsverzekering. Ons Vakantiepark is nog steeds toegankelijk en de faciliteiten zijn geopend. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de RECRON voorwaarden.
  1. Indien je vanwege de uitbraak van het coronavirus je vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van ons vakantiepark niet ‘op slot’ zijn gezet door de overheid. De voorwaarden van de RECRON gaan in werking bij annulering.
  2. Indien je jouw vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
  3. Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van je vakantie op Vakantiepark Eiland van Maurik, dan is dat het risico van jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan je aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
  4. Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via ons en vanwege de uitbraak van het coronavirus wil je niet meer op vakantie, dan ziet de RECRON dit niet als geldige annuleringsreden en worden de voorwaarden van de RECRON gehanteerd bij annulering.
  5.  Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de RECRON.

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven
 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wees lief voor elkaar en blijf gezond! We hopen je snel te mogen begroeten bij vakantiepark Eiland van Maurik!

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.