coronavirus

Informatie coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.
Op deze pagina kunt u de laatste informatie omtrent het Coronavirus teruglezen. We verzoeken u eerst om deze pagina zorgvuldig te lezen, alvorens u telefonisch of per e-mail contact opneemt met de receptie. 

Welkom op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Update 1-10-2021 18:00 uur

Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen op ons vakantiepark.

Wij doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen nauwlettend de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio Gelderland. Uw veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en bij klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers. 
aa

Receptie

De receptie is dagelijks vanaf 09.00 uur geopend.U kunt hier terecht voor alle informatie over uw verblijf, het reserveren van faciliteiten, fiets- en wandelroutes en leuke uit-tips in de regio. 
aa

Zwembad en Indoor Speelhal

Op dit moment is ons zwembad en onze speelhal geopend op basis van inschrijving. Alle gasten ontvangen hier persoonlijk een mail over met de inschrijflink. Vanaf 1 november 2021 tot 25 maart 2022 is ons zwembad gesloten in verband met vernieuwingen. De speelhal is wel het gehele jaar geopend. 


Horeca

In verband met de huidige corona maatregelen, dient u een QR code te laten zien als u binnen in het restaurant wilt eten bij Snackplaza Avontura of Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet mee te nemen. Als u eten afhaalt of op terras plaatsneemt, hoeft u geen QR code te laten zien
aa

Faciliteiten

Als vakantiepark omringd door water, (fruit) boomgaarden, verschillende leuke dorpjes en de natuur is dit de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten en gebruik te maken van onze faciliteiten.

U kunt voor de verhuur van onze land-activiteiten terecht bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: (kinder) fietsen, mountainbikes, skelters, BMX fietsen en eiland choppers. Wilt u graag de omgeving verkennen? Vraag naar de diverse mogelijkheden bij onze receptie.

Voor de verhuur van onze water-activiteiten kunt u terecht bij onze watersportverhuur of bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: elektrische sloepjes, supboarden, waterfietsen, kajakken en kano's. Kanoën en kajakken is gratis voor onze parkgasten, u betaald alleen een borg. 

Daarnaast zorgt ons animatieteam in de schoolvakanties en in de weekenden voor een dag vol activiteiten en plezier. Gedurende het hele jaar zijn er diverse (gratis en betaalde) knutselpakketten af te halen bij de Receptie. 
aa

Sanitairgebouwen

Onze sanitairgebouwen zijn geopend. Dit is echter onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen die worden aangekondigd. Wij hebben extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitairgebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.


aa
 

Annuleringen 

Indien u een reeds geboekte vakantie wenst te annuleren, dan hanteren wij de Recronvoorwaarden zoals hieronder vermeld. Mocht u zelf ziek zijn of corona hebben, dan kunt u deze kosten in de meeste gevallen claimen bij uw annuleringsverzekering. Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven

Heeft u nog een specifieke vraag omtrent de maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.