coronavirus

Informatie coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.
Op deze pagina kunt u de laatste informatie omtrent het Coronavirus teruglezen. We verzoeken u eerst om deze pagina zorgvuldig te lezen, alvorens u telefonisch of per e-mail contact opneemt met de receptie. 

Welkom op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Update 25-6-2021, 18:00 uur

Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen op ons vakantiepark.

Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en wij doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen nauwlettend de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio Gelderland. Uw en onze veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en bij klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers. 
aa

Receptie

Om verspreiding van het virus te voorkomen vragen wij u om zo min mogelijk onze receptie te bezoeken. Op aankomst- en vertrekdagen zullen wij onze gasten zoveel mogelijk vanuit buiten inchecken. De receptie is dagelijks geopend voor de fietsverhuur. Als u vragen heeft over uw verblijf of een reservering wilt maken, vragen wij u zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken vanaf 09.00 uur via het nummer: 0344-691502.
aa

Zwembad en Indoor Speelhal

Op dit moment is ons zwembad en onze speelhal geopend op basis van inschrijving. Alle gasten ontvangen hier persoonlijk een mail over met de inschrijflink. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand blijven waarborgen. 


Horeca

Snackplaza Avontura en pannenkoekenhuis de Waterspiegel zijn volledig geopend. Voor de Beachclub hoeft u niet te reserveren, maar is een registratie vooraf verplicht. Voor de picknickweide bij de Beachclub en de picknicktafels bij Avontura hoeft ook geen reservering gemaakt te worden. Voor pannenkoekenhuis de Waterspiegel kunt u vooraf telefonisch vooraf reserveren op het volgende telefoonnummer: 0344-691232.
aa

Faciliteiten

Als vakantiepark omringd door water, (fruit) boomgaarden, verschillende leuke dorpjes en de natuur is dit de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten en gebruik te maken van onze faciliteiten.

U kunt voor de verhuur van onze land-activiteiten terecht bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: (kinder) fietsen, mountainbikes, skelters en eiland choppers. Wilt u graag de omgeving verkennen? Vraag naar de diverse mogelijkheden bij onze receptie.

Voor de verhuur van onze water-activiteiten kunt u terecht bij onze watersportverhuur of bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: elektrische sloepjes, supboarden, waterfietsen, kajakken en kano's. Kanoën en kajakken is gratis voor onze parkgasten, u betaald alleen een borg. 

Daarnaast zorgt ons animatie team in de schoolvakanties voor een dag vol activiteiten en plezier. Wij heten u van harte welkom op ons vakantiepark en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de mooie Betuwe!
aa

Sanitairgebouwen

Onze sanitairgebouwen zijn geopend. Dit is echter onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen die worden aangekondigd. Wij hebben extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitairgebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.


aa
 

Annuleringen 

Indien u een reeds geboekte vakantie wenst te annuleren, dan hanteren wij de Recronvoorwaarden zoals hieronder vermeld. Mocht u zelf ziek zijn of corona hebben, dan kunt u deze kosten in de meeste gevallen claimen bij uw annuleringsverzekering. Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven

Heeft u nog een specifieke vraag omtrent de maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.