Informatie over het Coronavirus

Op deze pagina kunt u de laatste informatie omtrent het Coronavirus teruglezen. We verzoeken u eerst om deze pagina zorgvuldig te lezen, alvorens u telefonisch of per e-mail contact opneemt met de receptie. 

Update - 15 juni 2020, 15:09 uur

De ontwikkelingen rondom het coronavirus roepen veel vragen op, zo ook bij jullie, onze gasten. Op deze pagina proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden. Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We hebben nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid op. Wij willen jullie laten weten dat wij met onze collega’s trachten om al jullie vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.
 

Q 1. Kan ik nog op vakantie door het coronavirus? 

Ja, Vakantiepark Eiland van Maurik is geopend. We begrijpen dat je met een gerust gevoel op vakantie wilt gaan en daar doen wij ook ons uiterste best voor.
  

Q 2. Welke maatregelen neemt Vakantiepark Eiland van Maurik om verspreiding te voorkomen?

Ook op ons vakantiepark zijn de nodige corona maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM, GGD en de overheid. We verminderen de sociale contacten tot een minimum, bij verkoudheden houden wij ons personeel thuis en we hebben de hygiëneregels verscherpt en volgen deze strikt op. Wij verwachten van onze gasten hetzelfde.

Omze faciliteiten zijn geopend en daarmee ook ons zwembad.De toegang tot het zwembad zal gaan op basis van inschrijvingen en in tijdsvakken van 1.5 uur. Vanaf 1 juni ben je ook weer welkom in een van onze restaurants. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop, daarom gelden er een aantal maatregelen om je bezoek veilig te maken. Voor de animatie bieden wij een aangepast programma aan. Onze winkel en receptie zijn geopend. Tijdens het inchecken mag er maximaal 1 persoon per reservering naar binnen bij de receptie. Bij de receptie kan je ook terecht voor fietsverhuur of watersportverhuurHoud ook onze 'Eiland van Maurik' app in de gaten voor alle updates!


Q 3. Wat als ik mijn vakantie wil annuleren?

Check de voorwaarden van je annuleringsverzekering. Ons Vakantiepark is nog steeds toegankelijk en de faciliteiten zijn geopend. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de RECRON voorwaarden.
  • Indien je vanwege de uitbraak van het coronavirus je vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van ons vakantiepark niet ‘op slot’ zijn gezet door de overheid. De voorwaarden van de RECRON gaan in werking bij annulering.
  • Indien je jouw vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
  • Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van je vakantie op Vakantiepark Eiland van Maurik, dan is dat het risico van jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan je aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
  • Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten via ons en vanwege de uitbraak van het coronavirus wil je niet meer op vakantie, dan ziet de RECRON dit niet als geldige annuleringsreden en worden de voorwaarden van de RECRON gehanteerd bij annulering.
  •  Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering. Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de RECRON.

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven
 

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Wij vragen om je begrip en verzoeken je enige terughoudendheid te betrachten in telefonisch contact (ook vanwege onze beperkte capaciteit). Het is op dit moment veel drukker dan normaal, waardoor wij mogelijk niet in staat zijn om je direct te woord te staan of je van een antwoord te voorzien. Wees lief voor elkaar en blijf gezond! We hopen je snel te mogen begroeten bij vakantiepark Eiland van Maurik!
 
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉