coronavirus

Informatie coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.
Op deze pagina kunt u de laatste informatie omtrent het Coronavirus teruglezen. We verzoeken u eerst om deze pagina zorgvuldig te lezen, alvorens u telefonisch of per e-mail contact opneemt met de receptie. 

Welkom op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Update 16-04-2021, 10:00 uur

Op deze pagina willen we je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen op ons vakantiepark.

Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en wij doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen nauwlettend de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio Gelderland. Uw en onze veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en bij klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers. Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht voor gasten vanaf 12 jaar in openbare binnenruimtes op ons park en op plekken waar de anderhalve meter niet gewaarborgd kan worden.
 

Avondklok

Ook de avondklok geldt op ons vakantiepark. Tussen 22.00 uur ’s avonds en 4.30 ’s ochtends mag je alleen naar buiten om de hond uit te laten. Wij willen u vragen om zoveel mogelijk in uw vakantiewoning of bij uw kampeerplaats te blijven.
aa

Receptie

Om verspreiding van het virus te voorkomen vragen wij u om zo min mogelijk onze receptie te bezoeken. Op aankomst- en vertrekdagen zullen wij onze gasten vanuit buiten inchecken. De receptie is dagelijks geopend voor de fietsverhuur. Als u vragen heeft over uw verblijf of een reservering wilt maken, vragen wij u zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken vanaf 09.00 uur via het nummer: 0344-691502.
aa

Zwembad, horeca & winkel

Op dit moment is het zwembad tot ten minste 28 april 2021 gesloten (afhankelijk van de corona maatregelen). Snackplaza Avontura en pannenkoekenhuis De Waterspiegel zijn alleen geopend voor het afhalen van maaltijden en onze winkel is dagelijks geopend.
aa

Faciliteiten

Als vakantiepark omringd door water, (fruit) boomgaarden, verschillende leuke dorpjes en de natuur is dit de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten en gebruik te maken van onze faciliteiten.

U kunt voor de verhuur van onze land-activiteiten terecht bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: (kinder) fietsen, mountainbikes, skelters en eiland choppers. Wilt u graag de omgeving verkennen? Vraag naar de diverse mogelijkheden bij onze receptie.

Voor de verhuur van onze water-activiteiten kunt u terecht bij onze watersportverhuur of bij onze receptie. U kunt hier terecht voor: elektrische sloepjes, supboarden, waterfietsen, kajakken en kano's. Kanoën en kajakken is gratis voor onze parkgasten. 

Daarnaast zorgt ons animatie team in de schoolvakanties voor een dag vol activiteiten en plezier. Wij heten u van harte welkom op ons vakantiepark en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de mooie Betuwe!
aa

Sanitairgebouwen

Onze sanitairgebouwen zijn geopend. Dit is echter onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen die worden aangekondigd. Wij hebben extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitairgebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.
aa

 

Annuleringen 

Indien u een reeds geboekte vakantie wenst te annuleren, dan hanteren wij de Recronvoorwaarden zoals hieronder vermeld. Mocht u zelf ziek zijn of corona hebben, dan kunt u deze kosten in de meeste gevallen claimen bij uw annuleringsverzekering. Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven

Heeft u nog een specifieke vraag omtrent de maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 


Uitzonderingen op de Recronvoorwaarden

In geval van aangepaste faciliteiten, opgelegd door de RIVM en de overheid:

Mochten wij onze toiletgebouwen of zwembaden niet kunnen openen vanwege de coronamaatregelen, dan bieden wij u de gelegenheid om maximaal 21 dagen voor aankomst uw verblijf om te boeken naar een andere periode in 2021. Wij zien dit als essentiële faciliteiten van ons park. Voor de overige faciliteiten geldt dat wij altijd alle maatregelen volgen die ons opgelegd worden maar hier geen verdere compensatie of tegemoetkoming naar onze gasten in kunnen garanderen. Vanaf 21 dagen tot aan de dag van aankomst gelden de normale Recronvoorwaarden indien u alsnog wenst te annuleren.
aa

In geval van reisbeperkingen die ons door de overheid worden opgelegd:

bieden wij u flexibiliteit om uw vakantie tot 7 dagen voor aankomst om te boeken naar een andere periode in geval van de volgende reisbeperkingen:

· Gesloten grens in het land van herkomst of land van bestemming;
· Reisbeperkingen vanuit de overheid van land van herkomst of land van bestemming;
· Quarantaineverplichting bij aankomst op de bestemming en / of terugkeer gecombineerd met een negatief reisadvies van uw overheid. Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.

Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Voor reserveringen die eerder al eens zijn omgeboekt, zijn andere voorwaarden van toepassing. U kunt hierover contact opnemen met de receptie.
aa

Wat zijn de regels omtrent groepsaccommodaties?


Heb je een verblijf geboekt in een van onze groepsaccommodaties en kom je binnen nu en 21 dagen aan? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om je vakantie om te boeken naar een andere periode. Aan het omboeken van je vakantie zijn een aantal voorwaarden verbonden:
  1. De volledige reissom dient voldaan te zijn.
  2. Indien je vakantie goedkoper wordt, vindt er geen restitutie plaats. Word je vakantie duurder? Dan betaal je de meerprijs. 
  3. Omboeken kan tot uiterlijk 7 dagen voor de aankomstdatum van je verblijf.
  4. Omboeken kan tot maximaal eind 2021, afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.
Kijk zelf alvast de actuele beschikbaarheid na voordat je per e-mail contact met ons opneemt over het omboeken van je vakantie. Dit kun je heel eenvoudig online bekijken op onze website.

Voor reserveringen die eerder al eens zijn omgeboekt, zijn andere voorwaarden van toepassing. U kunt hierover contact opnemen met de receptie.

 

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.