Arrangementen voor accommodaties

Arrangementen voor accommodaties

Liever met de feestdagen in een accommodatie verblijven? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben voor Hemelvaart en Pinksteren scherp geprijsde arrangementen voor je samengesteld. Bekijk ze hier!


Hemelvaartarrangement accommodaties al vanaf €352,50 all. in

Incheck op woensdag 29 mei 15:00 uur en uitcheck op maandag 3 juni 10:00 uur

De Betuwe kleurt weer prachtig in deze periode, alle faciliteiten op het park zijn weer geopend en je kunt heerlijk verblijven aan het water. Vakantiepark Eiland van Maurik heeft je genoeg te bieden! Geniet heerlijk aan het strand, in het zwembad of op de veranda van je accommodatie. In je hangmat kom je pas echt tot rust. Bekijk snel de beschikbare accommodaties.

Direct boeken

Pinksterarrangement accommodaties al vanaf €297,50 all. in

Incheck op vrijdag 7 juni 15:00 uur en uitcheck op dinsdag 11 juni 10:00 uur

Juni is een prachtige periode in de Betuwe. Het kersenseizoen begint weer en je kunt de mooiste fiets- en wandelroutes maken door de omgeving. Op het park geniet je van het zwembad, lekker eten en de mooiste zonsondergangen. Vier de feestdagen op Vakantiepark Eiland van Maurik en verzeker je nu van een accommodatie. Bekijk de beschikbare accommodaties snel.

Direct boeken
 

Liever eerst nog even de verschillende accommodaties bekijken?

Via onderstaande button kun je in een oogopslag de ligging en belangrijkste kenmerken van de verschillende accommodaties bekijken. 

Bekijk alle accommodaties hier

Genoemde tarieven zijn voor een Safaritent inclusief bijkomende kosten, exclusief toeristenbelasting
Zet- en drukfouten voorbehouden
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉